Keizerlijke Zijde

Echte Tussah Natuurzijde

zijdevlinderDit unieke SummerSilk© zomerdekbed is gevuld met écht natuurlijke Tussah wildzijde. Tussah-zijde is de draad van de cocon van de Tussah-zijderups, die in de binnenlanden van China en India voorkomt. De platte, extreem sterke zijdedraad (zijde heeft een hogere rekweerstand dan staal van dezelfde diameter) heeft een bijzonder groot absorberend en ventilerend vermogen en geeft nauwelijks warmte. Tussah-natuurzijde is als geen ander product in staat de lichaamswarmte af te stoten, en ons overmatig transpiratievocht effectief en razendsnel te verdampen. Uitermate geschikt dus als zomer dekbed-vulling.  Bovendien zijn de speciaal ontwikkelde SummerSilk© zomerdekbedden flinterdun, heerlijk soepele en zó licht (slechts 200gram/m2!) dat u bijna niets op uw lichaam voelt. De ideale remedie tegen klamme, onrustige zomernachten.

katoenlogoDeze kostbare vulling is omkleed met ’n prachtige, fijn geweven tijkstof van 100% katoenen Percal, die volledig is doorgestikt. Hierdoor vormt het dekbed soepel om het lichaam, en zal de vulling niet verschuiven.

Slapen als ’n vorst
Al eeuwen geleden werd natuurzijde aan de hoven van de Chinese keizers als vulmateriaal gewaardeerd. Ook in de tropen is het zijden dekbed bekend en beproefd. SummerSilk© staat voor Keizerlijke Klasse in verkoeling. Het ideale dekbed voor wie ’n deken net te veel is, maar ’n laken net te weinig…

SummerSilk© dekbedden zijn wasbaar op 40oC, dus heerlijk hygiënisch.

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved