Iedereen transpireert. Dag en nacht. Zó reinigt u uw huid, en voert u overtollige warmte af. Transpireren is dus heel gewoon. En omdat het gedurende de dag heel geleidelijk plaatsvindt, merkt u er vaak niets van.
In de slaapkamer (de ruimte waar u het langst van élke dag verblijft) verliest u ’s nachts normaal al een HALVE LITER vocht.
In de zomer is het warm. Dan transpireren we dus meer. Overdag, maar juist ook ’s nachts. De slaapomgeving wordt heet en klam. Daar hebben we allemaal last van; Draaien, woelen, zweten. Heel vervelend.

Daarom hebben we voor u een speciale serie slaapkamer-producten geselecteerd die heerlijk koel en fris zijn. Optimaal ademend, subliem ventilerend en vochtabsorberend. Heerlijk luchtig en zonder uitzondering van absolute topkwaliteit.

De producten van KoelBed.nl zijn een absolute verademing! Heerlijk koel, fris en luchtig.
En bovendien voor ongekend lage prijzen….

Koelbed.nl is onderdeel van de internationaal operende organisatie NachtrustOnline©. Wij stellen ons ten doel de beste merken op het brede gebied van gezond en luxueus slapen te verkrijgen voor onverslaanbaar lage prijzen.

Onze 75-jarige ervaring en internationaal hoog gewaardeerde reputatie garanderen de hoogst mogelijk kwaliteit, tegen laagst mogelijke prijs. Bij de gespecialiseerde webwinkels van NachtrustOnline© vind u de allerbeste en meest practische bed-artikelen tegen de scherpste prijzen. Bovendien informeert NachtrustOnline u uitvoering en perfect, en bieden wij de grootste keuze uit de hele wereld.. NachtrustOnline biedt u absolute tópkwaliteit, en zorgt voor razendsnelle leveringen in de gehele Benelux.
KvK 28087350 Bank NL02ABNA0524342075 

bolleogen

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved