B2B

b2billustratieDeze website is speciaal vervaardigd voor aankopen voor het normale huishoudelijke gebruik.
Elk normaal gezin zal oneindig veel plezier aan onze producten hebben !!
Onze producten zijn zéér hoogwaardig van kwaliteit, speciaal getest en ontworpen voor het normale huishoudelijk gebruik. Zowel voor de 3-jaar-kwaliteits-garanties alswel voor het bedoelde gebruik. Onze producten kunnen zeker tegen ’n fors stootje, maar zijn niet ontworpen voor ruw en onpersoonlijk institutioneel gebruik. Zoals dat in B2B gebruikelijk is (hotels, ziekenhuizen, bankgebouwen etc.).

B2B-korting
B2B’s vinden al gauw dat ze recht kunnen doen maken op B2B-kwantum-korting.
,,als ik er nou ‘ns 16 stuks van bestel, wat krijg ik dan voor korting?”, horen we dagelijks.
Ons antwoord is altijd kort & subiet: ,,Als u weet hoeveel van dat artikel we per dag door Europa verzenden, zou u die vraag niet hebben gesteld”.

VANAF 120 STUKS
Natuurlijk zijn we altijd geintereseerd in grote productie-aantallen. Globaal gezien is er boven de 120-250stuks per item (of per volle 40ftHQ-container) altijd te praten. Zelfs aparte maten of uitvoeringen zijn dan vaak bespreekbaar. U kunt dergelijke wensen altijd eenvoudig invullen op het contact-formulier op deze website. Uiteraard geldt voor dergelijke wensen ’n langere levertijd dan onze normale supersnelle levertijd van 3-5 werkdagen. Altijd keurig in overleg.

ZONDER BELASTING (BTW)
Regelmatig wordt ons door buitenlandse bedrijven gevraagd om de factuur en betaling zonder belasting te formuleren. Helaas kunnen we hier niet aan voldoen. Onze website is enkel gericht op verkoop aan particulieren en voorziet niet in afname door ondernemingen. Natuurlijk zijn bedrijven welkom om artikelen te bestellen, maar wij maken geen onderscheid tussen particulieren en ondernemingen. Derhalve kunnen we facturen niet zonder belasting aanpassen.
Uiteraard kunnen ondernemingen buiten belasting-belast Nederland altijd in hun eigen land
hun belasting terugvragen.

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved