Info Matras Topper

Info MatrasToppers

Keren
Het regelmatig keren en wentelen van de oplegmatras verlengt de levensduur en verhoogt de hygiëne. Keer niet alleen van onder naar boven, maar ook van hoofd- naar voeteneind.

Maatvoering
De maat van de oplegmatras is, i.v.m. de juiste pasvorm in het ledikant, altijd enkele centimeters kleiner dan de aangegeven standaard ledikantmaat.

Uitvoering
Bij bijzondere maten kan de optiek van de oplegmatrasmatras (kleur of stikwijze) om productietechnische redenen afwijken van het getoonde showroommodel. Dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit en de functionaliteit.

Geur
Zoals elk nieuw produkt heeft ook uw nieuwe oplegmatras ’n geurtje. De lichte geur van de zojuist uitgepakte oplegmatras verdwijnt snel.

Glooien
Zeker bij de betere oplegmatrassen, zullen met name de vaak vele afdeklagen na enig gebruik de contouren van het lichaam aannemen. Deze toplagen zetten zich na verloop van tijd exact naar uw lichaam, waarmee ’n perfecte, persoonlijke ondersteuning wordt bereikt. Elke matraskern zal in het begin van het gebruik een relatief grote terugval in hardheid (dus versoepeling) te zien geven. Daarom wordt de matras steviger geproduceerd, zodat na de normale inslaap-periode de correcte, bedoelde souplesse onstaat. Verwar deze versoepeling, of het slinken van de afdeklagen niet met kuiling: onder normale gebruiksomstandigheden is het nagenoeg uitgesloten dat de matraskern daadwerkelijk vroegtijdig zal kuilen.

MoltonKoester uw oplegmatras
’n Goed en kompleet verzorgde oplegmatras werkt beter en gaat aannemelijk langer mee. Bescherm uw kostbare oplegmatras met een molton deken of -nog handiger- met ’n molton hoeslaken. ’n Goede katoenen molton zorgt voor een verhoogd ventilerend en isolerend vermogen, ’n nog prettiger ligcomfort en een betere egalisatie. Bovendien voorkomt de molton het ontstaan van ontsierende transpiratievlekken in de matras en houdt haar fris. Er is zelfs een speciale moltonhoes ontwikkeld, die rondom uw oplegmatras zit. Aan twee zijden beschermend, dus zo nu en dan om te keren. Met een driezijdige rits, dus afneembaar en wasbaar. Super-ademend, en heerlijk fris. En superstretch, dus ook perfect passend voor lange en korte maten. Kortom: de ideale molton voor alle oplegmatrassen.

 


tiptopSpeciaal Hoeslaken
Er zij zelf speciaal ontwikkelde hoeslakens voor oplegmatrassen: de TipTop hoeslakens van het gerenomeerde merk Harris&Darwin. Met een perfecte pasvorm voor alle oplegmatrassen. Subliem van kwaliteit, en super eenvoudig op te maken. TipTop-oplegmatras- hoeslakens zijn vervaardigd van 100% puur katoenen jersey. Heerlijk zacht aan de huid, en fijn ademend, Rondom voorzien van elastiek. In 6 fraaie kleuren. Door de enorme elasticiteit van deze top hoeslakens, zijn ze uitstekend passend voor opleggers van 200, 210 en 220cm lang. Passend tot ca. 11cm dik.

Opslag
Indien u de oplegmatras nog niet gaat gebruiken, sla haar dan liggend op: een staande oplegmatras kan onder het eigen gewicht mogelijk inzakken.

vrouw onder laken

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved