Sky Zomer Dekbed 260x220cm

Het fenomeen onder de non-allergische Hollow-fibre dekbedden - Swedish SKY allseason-

Slapen onder 'n weelderige wolk? Dat kan! Het onovertroffen Zweedse dubbele SKY 4-seizoenen dekbed is zo heerlijk zacht en soepel, zo voortreffelijk licht in gewicht en zo luxueus, dat iedereen eindelijk heerlijk kan slapen. Het geheim is lucht. Sky dekbedden zijn luxe Non-Allergisch dekbedden met zeer edele hollow-fibre vulling en zachte eco-tex helderwitte katoenen tijk. Volledig in banen schuifvrij doorgestikt.

De unieke SKY-HTD® vulling, is door de volledig poreuze microstruktuur, in staat enorme hoeveelheden lucht vast te houden, waardoor ’n excellente isolatie en warmte -spreiding ontstaat. Bovendien neemt deze unieke vezel snel onze transpiratie op en staat dit aan de buitenlucht af. Dus ’n zweterig gevoel is definitief verleden tijd. Vanzelfsprekend is de sterke bekledingsstof van 100% huidvriendelijk biologisch katoen, in ’n zijdezachte, fijngeweven uitvoering. Bovendien is het fantastische SKY 4-seizoenendekbed non-allergisch, stof- en reukvrij, schuifvrij en wasbaar. Absolute topkwaliteit en heel plezierig in gebruik.

Het superieure SKY dekbed bestaat uit 2 lagen: ’n dun, vederlicht laagje voor de zomer (ca. 1 deken waarde). De dikkere helft (2 dekens) gebruikt u in de herfst en lente. In de winter gebruikt u ze samengevoegd (met sterke drukknopen) als ’n dubbeldik winterdek.

Kortom: Het hele jaar door, door perfect aangepaste warmte.

-Vulling: 100% Holle HTD-vezel
-Tijkstof: 100% puur natuurlijke bio katoen tijkstof
-Stiksel: Buisstep schuifvrij
-Volledig stofvrij & hygiënisch.
-Optimale ventilatie & isolatie.
-Uitzonderlijk luxueus, volumineus & soepel.
-Non-Allergisch, reukvrij, stofvrij
-Machine wasbaar op 40oC
-140X200cm (totaalvulgewicht 1680gram)

De uitstekende werking van de unieke SKY-HTD vezel berust op lucht. Lucht wordt niet alleen tussen de micro poreuze vezels vast gehouden, maar juist ook er binnenin. Hierdoor ontstaat ’n wolkenzacht aanvoelend geheel, heerlijk soepel, dat bovendien optimaal warmte isoleert en vocht absorbeert. De HTD® vezel is de uitstekende vulling voor betere dekbedden en hoofdkussens.

 Vulgewicht zomerdeel: 200gr/m2 (isolatiewaarde 1, gewichtsklasse1)
Vulgewicht najaarsdeel: 400gr/m2 (isolatiewaarde 2, gewichtsklasse2) +
     Samen in de winter: 600gr/m2 (isolatiewaarde 3, gewichtsklasse 3)

Gegarandeerd járen genieten met het best ademende hellevezel dekbed!!

Dit speciale dekbed wordt geleverd in ’n ademende draagtas, waarin u het dekbed stofvrij, fris en ademend opbergt, als u het even niet gebruikt. 
 

SKY© Dekbedden zijn voorzien van een hygiëne-verzegeling. Zo bent u altijd gegarandeerd van een fabrieksnieuw en onbeslapen hygiënisch product.

Het fenomeen onder de non-allergische Hollow-fibre dekbedden - Swedish SKY zomer-

De enige échte !!

Slapen onder 'n weelderige wolk? Dat kan! Het onovertroffen Zweedse SKY zomer dekbed is zo heerlijk zacht en soepel, zo voortreffelijk licht in gewicht en zo luxueus, dat iedereen eindelijk heerlijk kan slapen. Het geheim is lucht. Sky dekbedden zijn luxe Non-Allergisch dekbedden met zeer edele hollow-fibre vulling en zachte Oeko-Tex standaard 100 en made in green helderwitte polykatoenen tijk. Volledig in banen schuifvrij doorgestikt. 

De unieke SKY-HTD® vulling, is door de volledig poreuze microstructuur, in staat enorme hoeveelheden lucht vast te houden, waardoor ’n excellente isolatie en warmte -spreiding ontstaat. Bovendien neemt deze unieke vezel snel onze transpiratie op en staat dit aan de buitenlucht af. Dus ’n zweterig gevoel is definitief verleden tijd. Vanzelfsprekend is de streelzachte bekledingsstof van 100% huidvriendelijk poly-katoen, in ’n zijdezachte, fijngeweven uitvoering. 
Streelzacht én goed voor de huid. 
Bovendien is het fantastische SKY zomerdekbed non-allergisch, stof- en reukvrij, schuifvrij en wasbaar. Absolute topkwaliteit en heel plezierig in gebruik. 

 • Vulling: 100% wolkenachtige Holle HTD-vezel
 • Tijkstof: Streelzachte Poly-katoen
 • Stiksel: Buisstep schuifvrij
 • Volledig stofvrij & hygiënisch.
 • Optimale ventilatie & isolatie.
 • Uitzonderlijk luxueus, volumineus & soepel.
 • Non-Allergisch, reukvrij, stofvrij
 • Oeko-Tex Made in Green - goed voor het milieu gecertificeerd
 • Machine wasbaar op 60°C
 • Vulgewicht zomerdeel: 200gr/m2 (isolatiewaarde 1, gewichtsklasse1)

De uitstekende werking van de unieke SKY-HTD vezel berust op lucht. Lucht wordt niet alleen tussen de micro poreuze vezels vast gehouden, maar juist ook er binnenin. Hierdoor ontstaat ’n wolkenzacht aanvoelend geheel, heerlijk soepel, dat bovendien optimaal warmte isoleert en vocht absorbeert. De HTD® vezel is de uitstekende vulling voor betere dekbedden en hoofdkussens.

Hygiënisch en fris

Buiten het heerlijke zachte comfort is het Swedish Sky dekbed ook super hygiënisch. Gemakkelijk machine wasbaar op 60oC. Een heerlijk mijt dodende was en weer heerlijk fris. 
Stofvrije vezels én een sneldrogende streelzachte speciale Poly-Katoenen tijkstof. Goed voor de huid en haar. 

Eerlijk en duurzaam product:
OEKO-TEX MADE IN GREEN garandeert: 

 • milieuvriendelijke productie
 • product- en consumentenveiligheid door controles op schadelijke stoffen
 • transparantie met betrekking tot de toeleveringsketens
 • sociaal aanvaardbare en veilige werk- en productieomstandigheden

Dat slaapt tóch lekkerder!

Gegarandeerd járen genieten met het best ademende hollevezel dekbed!! 

TIP:

Meet u voor het bestellen uw dekbed maat op, zo bent u altijd gegarandeerd van de juiste maat. (Ziet u de maatwijzer in de afbeeldingen) 
Swedish Sky© dekbedden zijn verzegeld door een hygiëne-verzegeling, zo bent u ALTIJD gegarandeerd van een fabrieksnieuw en onbeslapen hygiënisch product. 
Controleer uw aankoop zorgvuldig vóór het verbreken van de verzegeling en ingebruikname. Dekbedden waarvan de hygiëne-verzegeling verbroken is kan uit hygiënisch oogpunt, uiteraard niet geretourneerd worden. 

Keurmerken:

Made In Green

Levertijd voor 23:59u besteld, volgende (werk)dag in huis

Adviesprijs Vanaf € 129,00 Vanaf € 79,95
Meer informatie
Levertijd Voor 23:59u besteld, morgen in huis*
Maat 260x220cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sky Zomer Dekbed 260x220cm
© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved