P10 Easy Clean

P10 Easy Clean

Al deze kostbare bekledingsstoffen zijn behandeld met het protectie-procedé P10-Easy-Clean. Door de unieke P10-behandeling zijn deze edele meubelstoffen vuil- en stofwerend. En bovendien sterk vochtwerend. Al deze bekledingsstoffen zijn dus ideaal in onderhoud en heerlijk hygiënisch. P10-behandelde stoffen zijn ’n waar genot in comfort en blijvende schoonheid.


Onderhoud

Af en toe even stofzuigen met een zachte borstelmond houdt uw meubel in perfecte conditie.

Hoe behandel ik hardnekkige vlekken?
Gemorste vloeistoffen worden direct met ’n tissue of theedoek gedept. Indien de vloeistoffen al zijn ingetrokken, volgt u het volgende onderhoudsadvies:

Voor vlekken van melk, koffie, thee, bier, frisdrank, olie, vetten etc.:
Reinigen met ’n sopje van lauw water met natuurlijke ossegalzeep. Lichtjes wrijven met een vochtige, niet te natte schone doek. Daarna de zeepresten verwijderen met ’n licht-vochtige doek.

Voor vlekken van inkt:
Deppen met ’n doek, besprenkeld met alcohol. Na het wegnemen van de vlek droogdeppen. Na droger rustig tegen de stofstructuur inwrijven.

Losse Hoezen:
Losse (matras-) hoezen kunnen gewassen worden in de wasmachine. Even bijstrijken aan de achterkant van de stof maakt de hoezen weer als nieuw. Uiteraard kunt u hoezen ook chemisch laten reinigen.

Wasvoorschrift losse hoezen:Bekledingsstoffen nooit behandelen met sterk-agressieve middelen als chloor, trichloorethyleen,Tetra etc.

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved