IWS Woolmark

Alle procuten met het IWS Woolmark zijn vers van het schaap geschoren, een 100% zuiver van inhoud.

Dat is uw garantie voor de hoogste, zuiverste kwaliteit. Aan al onze 100% wol-producten is het Internationale Wolmerk-label genaaid, met uniek ingedrukt nummer. Deze labels worden uitgereikt door het Internationaal Wol Secretariaat IWS, dat wereldwijd streng toeziet op de zuiverste kwaliteit www.woolmark.com. Het aangenaaide Wolmerk©-label is de perfecte garantie voor de zuiverste en hoogste kwaliteit zuiver scheeerwol. Al 50 jaar lang, wereldwijd.

Alleen met het Wolmerk©-label bent u gegarandeerd van 100% zuivere, vers geschoren schapenwol (zonder enige goedkope synthetische toevoeging!). Wol producten met het aangenaaide Wolmerk label zijn van wol in haar zuiverste vorm, met al haar unieke, natuurlijke eigenschappen.


Oeko-Tex Standard 100

Het internationale Oeko-Tex waarborg garandeert dat de bekledingsstoffen en vullingen volledig Milieu-vriendelijk zijn vervaardigd, zonder enige schadelijke stoffen voor mens, dier en milieu.

Dit certificaat is uw garantie voor de allerhoogste en puurste kwaliteit. Dit label wordt toegekend door een onafhankelijk instituut dat wereldwijd streng toezicht houdt op de zuiverheid en kwaliteit van textielproducten. Meer informatie hierover is te vinden op www.oeko-tex.com.

Het Oeko-Tex Standard 100-certificaat is een waardevolle erkenning van de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Als u producten met dit certificaat bij ons koopt, kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige en veilige producten ontvangt die voldoen aan de strengste normen voor het milieu.


Responsible Down Standard (RDS)

Het internationale RDS Beter-Leven-Keurmerk certificaat garandeert dat ons dons afkomstig is van eenden en ganzen die een fijn, vrij en diervriendelijk leven hebben gehad, onder de meest optimale omstandigheden.

Dit certificaat is uw garantie voor de hoogste mate van verantwoordelijkheid. Producten die zijn voorzien van het RDS-label. Dit label wordt toegekend door een onafhankelijke organisatie die wereldwijd toezicht houdt op de ethische behandeling van vogels en duurzame productiepraktijken.

Het RDS-certificaat is een waardevolle garantie over de ethische herkomst van het dons in onze producten. Hierdoor verzekeren we u dat u kunt genieten van hoogwaardige producten die zijn geproduceerd met zorg voor dierenwelzijn en het milieu.


100% Puur Natuur

Alle producten met het 100% Puur Natuur keurmerk zijn vervaardigd van 100% natuurlijke materialen.

Deze natuurlijke materialen worden op verschillende manieren tot vezels verwerkt waar een stof of een dekbed vulling van gemaakt wordt.

Deze vezels hebben allemaal hun persoonlijke eigenschappen, maar over het algemeen zijn alle producten gemaakt van natuurlijke materialen het best vocht verwerkend en temperatuur regulerend zijn


Downpass

Producten met het DOWNPASS-keurmerk staan voor hoogwaardige kwaliteit en de garantie, dat het dons en de veren die als vulling worden gebruikt op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens

Elke product dat van een keurmerk is voorzien en dat een vulling met dons en veren heeft die volgens de DOWNPASS-standaard is gecertificeerd, kan met behulp van een uniek controlenummer worden getraceerd. Dat nummer staat op het DOWNPASS-label.

Controleer hier of er sprake is van een geldige dierenwelzijns- en kwaliteitscontrole: Bezoek Downpass

Dons gecertificeerd conform de zero-tolerance-standaard


© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved