DekbedStiksels
De tijkstof van een dekbed moet goed doorgestikt zijn, zodat de vulling keurig op haar plaats blijft. De vulling van het dekbed mag niet verschuiven, zodat u het dekbed niet steeds hoeft op te schudden.Goede donzen dekbedden zijn doorgestikt in blokvakken (carré's).

G-KGroot of klein?
Dunne donsdekken moeten zijn doorgestikt in kleine vakjes (a). Medium dikke dekbedden worden doorgestikt in grotere vakken (b). En heel dikke donsdekbedden krijgen grote vakken (c). Bij 4-seizoenen dekbedden -die bestaan uit 2 verschillende lagen- moet het dunne dekbed kleine vakjes hebben, en de dikkere laag grotere vakken. Alleen zo heeft de donsvulling precies de vrijheid die ze nodig heeft. Bijkomend voordeel van verschillende blokmaten op elkaar is, dat de stiksels elkaar overlappen, waardoor een perfecte en egale warmtespreiding ontstaat.

Opstaande schotjestussenschotjes
De meest luxe dekbedsoorten hebben een nog meer geavanceerd blokstiksel. Aan de binnenkant van het medium dekbed zijn ingenieuze recht opstaande tussenschotjes genaaid. Zo behoudt dit dekbed nog beter zijn volume, en ontstaat de meest perfecte en egale verwarming.

Andere soorten vulling
U begrijpt: losvlokkige dons en veren vullingen verdienen een blokstiksel. Andere dekbedvullingen (bijvoorbeeld vaste vliesvullingen als wol, katoen of synthetische vezels) voelen zich vaak beter met een banen- of ruitstiksel.

De specialisten van NachtrustOnline hebben ervoor gezorgd, dat al onze verschillende dekbedden het perfect bij het type vulling en de dikte behorende stiksel heeft.  Zo bent u altijd verzekerd van een perfect afgewerkt topproduct.


De Meest Voorkomende Dekbedstiksels

stikselsoorten

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved