Bevestigings-systemen bij 4-seizoenen dekbedden

bevestigingen

De verschillende soorten bevestigingen bij 4 Seizoenen dekbedden
4-Seizoenen dekbedden zijn erg populair. Logisch, want met een 4-seizoenen dekbed heeft u het hele jaar door de perfecte aangepaste warmte. 4-Seizoenen dekbedden bestaan uit 2 lagen. Een dunne laag (met de warmte van 1 dekentje) die u gebruikt in de zomer. Een dikkere laag (met de warmte van 2 deken), voor herfst en lente. En als het in de winter koud wordt, gebruikt u de twee lagen tesamen (1+2=3 dekens).

De twee lagen van een 4-seizoenen dekbed moeten op elkaar bevestigd kunnen worden.
We kennen 8 verschillende bevestigings-systemen:
1. klitteband
2. knoopjes
3. kleine metalen drukknoopjes
4. striklinten
5. grote metalen drukknopen
6. ritsen
7. kunststof drukknoopjes
8. drukknoopjes op stofband

BoxvormWelk bevestigings-systeem heeft nu de voorkeur?
Dat hangt voornamelijk af van de dekbedvulling en de gebruikte bekledingsstof. Elk soort dekbed heeft zijn favoriete systeem. Lichtgewicht (dons-)dekbedden hebben doorgaans kleine lichtgewicht knoopjes, of stiklinten. Zwaardere (wol-)dekbedden hebben een robuuste bevestiging nodig: ritsen of grote metalen drukkers. Bij boxvorminge dekbedden  behoren drukknoopjes op een apart aangenaaidestoffen band. En dekbedden met in extreem dunne tijkstof hebben klitteband.

Onze specialisten hebben ervoor gezorgd, dat al onze verschillende 4-seizoenen dekbedden het perfect bij het dekbed horende bevestigings-syteem heeft. Zo bent u altijd verzekerdvan het best passende systeem.

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved